Kısa adı YTM olan ve Sakarya Caddesi üzerinde yer alan Yazıcılar Ticaret Merkezinin kurucusu, Sinop’un tanınmış İş adamlarından Ramazan Yazıcı YTM’den sonra RYM markasını Sinopluların hizmetine sunduklarını söyledi.

Camikebir mahallesi demirci sokak no 19 adresinde yarın saat 13.30 da yapılacak olan açılışa tüm Sinopluları davet eden Ramazan Yazıcı açılışa özel önemli bir kampanya hazırladıklarını da belirterek  “ dost ve müşterilerimizin daha kolay şartlarda alışverişlerine imkan sağlamak ve evlerindeki noksanları bütçelerini sarsmadan gidermeleri bakımından elden 15 ay taksit imkanı getirdik. Bu 34. Yılımız ve yeni mağazamızın açılışına özel bir kampanyamızdır“ şeklinde konuştu.

Yazıcı Beyaz Eşya mobilya ve aksesuar Mağazasında Türkiye’nin en önemli markalarının yüzlerce çeşidi yer alıyor. RYM’nin bir katı beyaz eşya ve ev aletlerinin yanı sıra halıya ayrılırken bir katında da aksesuar ve mobilya yer alıyor. 
Bugün yapılacak olan açılış öncesi konuşan İşadamı Ramazan Yazıcı 34 yılda geldikleri noktadan  mutlu olduklarını belirterek  “34 yıl önce pazaryerinin bir köşesinde başladığımız ticaret hayatından bugünlere gelmemiz  azim ve kararlılıkla çok çalışmaya bağlıdır. Ancak bunun yanı sıra müşterilerimize davranışlarımızda bu başarıda önemli yer tutmaktadır. Bugün itibari ile YTM’de 20 bin dolayında müşteri portföyüne sahibiz. Bu inanıyorum ki Sinop şartlarında çok ciddi bir rakamdır. Müşterilerimize karşı davranışımız, güleryüz ve onların bütçelerine göre ödeme imkanları sunmamızın bu başarıda önemli bir payı vardır. Şimdi RYM’de de aynı anlayışla ticaretimizi sürdüreceğiz. “ dedi. RYM açılış töreninde Sinop’ta ilk kez Osmanlı şerbetçisinin yer alacağına da işaret eden Ramazan Yazıcı  “ açılışımızda kendi kültürümüze uygun bir figür olmasını arzu ettik. Giyim ve kuşamının yanı sıra, ibriği ve lezzeti ile Osmanlı şerbetçisi ve şerbeti ile de Sinop’u tanıştıracağız. “ şeklinde konuştu.
Editör: Vitrin Haber