Sinop’ta, Meydan Eteği Sokak’ta faaliyetine yeni başlayan Nilya Çiçekçilik okunan dua ardından düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Sinop merkez Meydan Eteği Sokak’ta hizmete giren Nilya Çiçekçilik’in açılış kurdelesini AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü ve İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan birlikte kesti. 

Kurdele kesimi ardından konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş işyerinin Sinop’a ve işyeri sahibine hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesi dileyerek hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Daha sonra konuşan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ise; “Böyle güzel bir işyeri açan kardeşimizi kutluyorum. Sinop’a yakışan bir işyeri olmuş. İki kardeşte Sinop’un sevilen sayılan simalarından. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar diliyorum” dedi. 

İş yeri Sahibi Aylin Yıldırım, yeni işyerlerinde her çeşit canlı ve yapay çiçek başta olmak üzere açılış, sünnet, düğün, nişan gibi özel günlerde de hizmet vereceklerini belirterek, el buketleri, gelin arabası, aranjman, mekan süsleme, canlı saksı çiçekleri ve değişik vazo seçenekleri olmak üzere tüm hizmetlerin verileceğini söyledi.

Açılışın ardından açılışa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunularak gül dağıtıldı.

Açılış törenine AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop belediye Başkanı Baki Ergül, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, İYİ Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan, AK Parti Sinop Kadın Kolları Başkanı Nurdan Tekin Altınkök, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral, siyasi parti temsilcileri,  STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Bu bir Advertorial'dir.
Editör: Vitrin Haber