Faaliyet alanı Sinop, Çankırı ve Kastamonu’dan oluşan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), “5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun” ve “Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği” hükümleri uyarınca personel alımına gidecek. KUZKA tarafından personel alımına ilişkin yapılan bilgilendirmede TR82 Düzey 2 Bölgesi’nde çalışmak isteyen, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, her üç ilde de görev yapabilecek, seyahat engeli bulunmayan 1(Bir) İç Denetçi, 10 (On) Uzman Personel, 2 (İki) Destek Personeli alımı yapılacağı aktarıldı. 

Personel alım sınavında başarılı olanlar, Bölge illerinden (Çankırı, Kastamonu ve Sinop illeri) Ajansın uygun göreceği herhangi birinde istihdam edilecek. 

BAŞVURULAR 5 EYLÜL’DE BAŞLIYOR
KUZKA tarafından yapılan açıklamada, personel alım sınavı için başvuruların 05 Eylül 2017 tarihinde başlayacağı ve 14 Eylül 2017 tarihinde sona ereceği aktarıldı. Sınava başvurmak isteyenler Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Cebrail Mah. Saray Sokak No: 1, Kastamonu adresine müracaat etmeleri gerekiyor. Başvuru merkezi ile aynı adreste gerçekleştirilecek olan sınav tarihi ise 26 Eylül 2017 ve 28 Eylül 2017. 
Sınava ilişkin detaylı bilgiye KUZKA’nın web sitesi olan www.kuzka.gov.tr ile www.cankiri.gov.tr, www.kastamonu.gov.tr, www.sinop.gov.tr ve www.kalkinma.gov.tr adreslerinin herhangi birinden, İş Talep Formu www.kuzka.gov.tr adresinden temin ulaşılabilmekte. 
Editör: Vitrin Haber