KOSGEB Girişimcilik Destek Programı kapsamında yeni işletme açmak isteyen kişilere yönelik olarak Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı işbirliği ile Ayancık’ta Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek.

KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi ve KOSGEB Sinop Hizmet Merkezi Müdürlüğü ortak çalışmasıyla gerçekleştirilecek eğitim 3 Aralık tarihinde başlayacak. 10 gün sürecek olan eğitim süresince işletme kurmadan önce yapılması gereken ön çalışmalar konusunda girişimci adayları bilgilendirilecek. Eğitim sonunda belgesini alan katılımcılar, kuracakları yeni işletmeleri için KOSGEB Girişimcilik Destek Programı kapsamında makine, teçhizat ve işletme gideri harcamalarına 30 bin TL hibe ve 70 bin TL geri ödemeli destek başvurusu yapma hakkı kazanacaklar. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için son başvuru tarihi ise 28 Ekim olarak bildirildi.

Destek programı hakkında ayrıntılı bilgi almak ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine başvurmak için KOSGEB Sinop Hizmet Merkezi Müdürlüğüne 0368 261 57 67 numaralı telefondan ulaşılabilecek.  
Editör: Vitrin Haber