Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) yönetim kurulu üyeleri, Kasım Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı için Sinop’ta bir araya geldi. Toplantıda mali destek programları kapanış raporları, güdümlü proje desteği ve proje teklif çağrısı başvuru rehberi görüşüldü.

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş başkanlığındaki toplantıya, Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar Karadeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop Valisi Hasan İpek, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici ve KUZKA Genel Sekreteri Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

Mali Destek Programları Görüşüldü

Çankırı Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bilge Aktaş başkanlığında Sinop’ta toplanan yönetim kurulu üyeleri, KUZKA gündeminde yer alan mali destek programları kapanış raporları, güdümlü proje desteği ve proje teklif çağrısı başvuru rehberine ilişkin konuları ele aldı.

Toplantı öncesinde basına görüntü veren KUZKA Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra basına kapalı olarak gündemde yer alan konuları görüşmeye geçti. Toplantıda önce KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç tarafından, Ajans faaliyetlerine ilişkin Yönetim Kurulu Üyelerine bilgilendirme sunumu yapıldı. 

Daha sonra Yönetim Kurulu Üyeleri gündem maddelerinin görüşmesine geçti. Görüşmede Ajansın 2015 Yılı İktisadi Kalkınma (İKAP) ve Bölge Altyapısının Geliştirilmesi (BAP) Mali Destek Programları kapanış raporları ile 2017 Yılı Güdümlü Proje Desteği ve 2017 Yılı Proje Teklif Çağrısı Başvuru Rehberine ilişkin maddeler üyeler tarafından ayrı ayrı değerlendirildi.
KUZKA Yönetim Kurulu Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından karara bağlanması ile sona erdi.
 
Editör: Vitrin Haber