Nöbete, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile genel başkan yardımcıları ve 81 ilin MÜSİAD başkanları da katılarak, Sinoplulara destek verdi.  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Abdulkadir Tekin'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, darbelerin mağduru olan sembol isim merhum Necmettin Erbakan ile başta Seyyit İbrahim Bilal Hazretleri olmak üzere Sinop'un manevi bekçilerini selamladı. 

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'da yaptığı konuşmada, ülke olarak, demokrasi nöbetlerinin yanı sıra ömür boyu sürdürmeleri gereken bir de üretim nöbeti olduğunu söyledi.  Darbe girişimine ilişkin de konuşan, "Ordumuzun şerefli mensuplarını hariç tutarak söylüyorum, asker kılığına girmiş o hainlerin içeride ya da dışarıdaki iş birlikçilerini püskürtecek çok önemli bir nöbetimiz daha var o da üretim nöbeti." dedi. Olpak, "Ordumuzun şerefli mensuplarını hariç tutarak söylüyorum, asker kılığına girmiş o hainlerin içeride ya da dışarıdaki iş birlikçilerini püskürtecek çok önemli bir nöbetimiz daha var o da üretim nöbeti." dedi. 

Kanal 24'ün de canlı olarak yayınladığı programda, Vali Kemal Cirit, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın'da birer konuşma yaptı. 
 
Editör: Vitrin Haber