Sinop yeni bir mühendislik firması daha kazandı.

Jeoloji Mühendisi Gizem Aslı Yalçın tarafından açılan İnoğlu Mühendislik, dün düzenlenen törenle faaliyetlerine başladı. Sektöre yeni bir soluk katan İnoğlu Mühendislik, özellikle zemin etütleri ve zemin iyileştirme konusunda sektörde oldukça iddialı. 

Firmanın Sakarya Caddesi Halk Bank Karşısındaki merkez ofisinde gerçekleştirilen törene; Belediye Başkanı Baki Ergül, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Sinop eski Milletvekili Cengiz Tokmak, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Erol Derici, Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, Sinoplu iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı. 

Kurban kesimi ile başlayan programda; Deniz Şehitleri Hacı Ömer Camisi İmam Hatibi ve KYK Manevi Rehberi Muhammet Başoğlu tarafından dua okundu. Yapılan dua ardından protokol üyeleri birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılış, davetlilere verilen ikram ile son buldu. 

KÜÇÜK BAŞLADIK, BÜYÜK OLMAYI HEDEFLİYORUZ, İNOĞLU GELİYOR
Amaçlarının Sinop’ta güzel işler yapmak olduğunu belirten firma sahibi Jeoloji Mühendisi Gizem Aslı Yalçın, açılışa katılan herkese teşekkür etti. Faaliyet alanları hakkında bilgi veren Gizem Aslı Yalçın “İnoğlu Mühendislik olarak zemin etüdü ve imara esas planlarla ilgileniyoruz. Bunun haricinde zemin iyileştirme yapacağız.  Zemin iyileştirme işleriyle ilgili tüm makine ekipmanlarımızı en kısa sürede tamamlayıp tam kadro Sinop a ve tüm Karadeniz’e hizmet etmeyi hedefliyoruz. Küçük başladık ama, büyük olmayı hedefliyoruz. Sevenlerimizin, dostlarımızın destekleriyle inşallah güzel işler yaparak bu başarıya ulaşacağız. Şu anda en büyük desteğim olan annem Ayşe Yalçın ve ağabeyim Taner Yalçın. Kendisi firmamızın saha sorumlusu. Hep birlikte güzel işler yapacağız” diye konuştu.

Advertorial

 
Editör: Vitrin Haber