Sinop'ta RT Yapı tarafından, dolar bozdurana ev satışlarında 10 bin lira indirim sağlayan kampanya başlatıldı. Miktarı fark etmeksizin, elindeki doları bozdurup dekontunu getirene, yeni projesindeki ev satışlarında 10 bin lira fazladan indirim yapma kararı aldıklarını belirten RT Yapı Sahibi Müteahhit Yücel Ünal, herkesin kendi sektöründe milli bir duruş sergilemesi gerektiğini söyledi. 

Amerika merkezli bir ekonomik ablukayı asla kabul etmediklerini ve bu abluka çabalarına Türk milletinin en güzel cevabı verdiğini kaydeden Ünal: "Esasen buradaki amacımız, milli duruşumuzu göstermektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan bir milli duruş olarak 'dövizleri bozdurun' kampanyasını başlattı. Bizde bu çağrıya inşaat sektörü olarak destek olmak istedik." diye konuştu.

Kampanyanın ilgi göreceğine inandığını belirten Yücel Ünal sözlerini şöyle tamamladı: "Sayın Cumhurbaşkanımız milli ekonomi modeli için bir kampanya başlattı. Bu kampanyadan da gördüğümüz gibi döviz hızla aşağı doğru geliyor. Yılbaşında dövizin 3 liranın altına düşeceğini düşünüyoruz. Bu kampanya inşaat ve bütün ithalat, ihracat yapan firmalar için de yararlı olacaktır. Bu kampanya milli ekonomi modelidir. Herkes ne kadar katkıda bulunursa ülkemiz milli duruşunu, ülkenin çıkarlarını korur. Bu kampanyada özellikle dövizi olan vatandaşlarımızın, aynı zamanda gurbetçi vatandaşlarımızın ülkemizde yatırım yapmalarını teşvik etmek amacıyla projelerimizde fazladan 10 bin TL indirim yaparak, makbuzlarıyla gelen vatandaşlarımıza katkı sağlamak istiyoruz."

Advertorial