Yıllardır kent merkezi Sakarya Caddesinde hizmet veren ve eskilerin 'Abbasın Fırını' olarak bildiği Demirkollar Ekmek Fırını, yeni şubesini 'Demirkollar Unlu Mamulleri' adıyla Cuma günü Nokta mevkisinde törenle açtı.

Açılışa Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Erol Derici, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, esnaf ve sanatkarlar ile Sinop eşrafı ve vatandaşlardan oluşan çok sayıda davetli katıldı. Tekbirlerle kurban kesiminin yapılması ardından dua yapıldı. İş yerinin açılış kurdelesi Belediye Başkanı Baki Ergül, STSO Başkanı Erol Derici ile iş yeri sahipleri Sabri Demirkol ve Hakan Altunel tarafından birlikte kesildi. 

Firmanın yeni şubesinin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop'un giderek büyüdüğünü söyledi. Ergül, bu tür firmalarından büyümeye katkı sağladığını belirterek, işletmecilere teşekkür etti. 

Açılışa iştirak eden tüm davetlilere teşekkür eden iş yeri sahiplerinden Hakan Altunel, faaliyet alanlarına dahil ettikleri yeni şubesiyle Sinoplulara hizmet verecek olmalarından dolayı mutluluğunu ifade etti. Demirkol, "Son yıllarda özellikle Sinop nokulu, katlama ve mantımıza, gerek Sinop içinden gerekse Sinop dışından gelen konukların ilgisi önemli ölçüde arttı. Bizde yeni şubemizi açarak bu talebi karşılamak istedik. Sinop'umuza ve Sinop'a gelen tüm misafirlerimize hayırlı olsun" dedi.

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Erol Derici ise konuşmasında; "Yıllardır tanıdığım ve bildiğim bir tat. Kendileri gerçekten ailecek unlu mamullerin içinde olup, Sinop ‘da ekol olmuşlardır. Yeni açtıkları şubelerinde bereketli satışlar ve bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Advertorial




 
Editör: Vitrin Haber