Kent merkezi Derviş Sarabil Caddesinde, Nejla Bulut ve Sibel Çakıcı ortaklığında faaliyete başlayan firmanın açılış kurdelesi; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, siyasetçi ve emekli eğitimci Ceyhan Demir tarafından birlikte kesildi. 

Açılış programında konuşan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, yeni işletmenin Sinop'a hayırlı olmasını diledi. Nejla Bulut ve Sibel Çakıcı'ya girişimlerinden dolayı teşekkür eden Karadeniz, Sinop'ta kadın girişimci sayısının hayli fazla olduğunu belirterek, bununda Sinop adına büyük bur gurur vesilesi olduğunu dile getirdi. 

Açılış ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunulurken, iş yeri sahipleri ve aynı zamanda iki kardeş olan Sibel Çakıcı ile Nejla Bulut, davetlilerle tek tek ilgilenerek, Sinop'a kazandırdıkları firma ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. 
Davetlilere açılışa icabet ettikleri için teşekkür eden Nejla Bulut, "Bu mutlu günümüzde bizimle beraber olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Sinop'ta güzel hizmetler yapacağımıza inanıyoruz. İş güvenliği ve emlak sektöründe vereceğimiz danışmanlık hizmeti noktasında Sinop'ta güzel işler yapacağız. Tüm Sinopluları ofisimize davet ediyoruz" dedi. 
İş yeri sahiplerinden Sibel Çakıcı'da yaptığı konuşmada, kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. 


Advertorial Haber


 
Editör: Vitrin Haber