Arjantin’in İstanbul Başkonsolosu Diego Alvarez Rivera, iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi çalışmaları kapsamında Sinop Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Görüşmede Sinop'u doğası ve kültürel yapısı sayesinde Karadeniz’in özellikle turizmle yıldızı parlayan mutlu şehri olarak tanıtan Başkan Akbaş, Sinop merkez ve ilçelerinin ekonomik durumu, ticari yapısı, yatırım potansiyelleri ve avantajları, ilimizde üretilen tarımsal ve ticari ürün miktarları, ekonomik karşılıkları hakkında bilgiler verdi. Akbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Sinop’ta bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Diego Alvarez Rivera, misafirperverliği için STSO yönetimine teşekkür etti. Diego Alvarez Rivera, Sinop’u çok beğendiğini, Sinop’un kendisine samimi sıcak ve modern bir şehir izlenimini verdiğini söyledi. Karşılıklı olarak ticari ilişkileri geliştirmek ve yatırım imkanlarını görüşmek için gerçekleştirdiği bu ziyaret ile birlikte güzel işler yapılabileceğine inandığını kaydeden Rivera, bu ziyaretini birlikte iş yapabilmek için başlangıç olarak gördüğünü dile getirdi. 

Ziyaret sırasında Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri: Sedat Çınar, Ercan Güner, Sabri Açıköz, Timur Aydemir, Osman Mızraklı ve Genel Sekreter Birol Özkara'da hazır bulundu.
Editör: Vitrin Haber