Ayancık Meslek Yüksekokulu tarafından, öğrencilerin üniversiteyi ve yüksekokulu daha iyi tanımalarını, akademik ve sosyal hayata daha kolay uyum sağlamalarını, akademik birim yöneticilerini, öğretim elemanlarını ve idari birim yetkililerini daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Recep Aykan yaptı.

Öğrencilerin başarılı ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulunan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Recep Aykan, “Akademik ve idari birimler olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız” dedi.
Programın devamında, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Şemseddin Uluçam, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Günseli Acar, Yüksekokul Sekreteri Umut Ekren, Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. H. Kübra Sevinç, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hakan Ali Usta; Sinop Üniversitesi ve Ayancık Meslek Yüksekokulunun imkânları ile işleyiş yapısı hakkında öğrencileri bilgilendirdi.
Ayrıca öğrencilerin, öğrencilik yaşamları boyunca eğitim öğretim faaliyetlerinin aksamaması için neler yapmaları gerektiği, sağlık, kültür ve sosyal aktiviteler, bilgi işlem, kütüphane, öğrenci hareketliliği gibi konularda ve başvuracağı birimler hakkında bilgiler verildi.

Oryantasyon Eğitim Programı, Lojistik 2.sınıf öğrencilerimiz Ogün Üstün ve Mertcan Yaman’ın müzik dinletisi ile sona erdi. 

 
Editör: Vitrin Haber