2012-2013 akademik yılı için Sinop Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıracak olan öğrencilerin hizmetine sunulmak maksadıyla otogarda danışma masası kurulurken kayıtlar 03-07 Eylül 2012 tarihleri arasında sürdürülecek.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek Sinop Üniversites’ine 2012-2013 eğitim-öğretim dönemi için kayıt yaptıracak öğrenciler her yıl olduğu gibi bu yıl da otogarda karşılanıyor.

Otogarda hazır bulunan danışma masası, Sinop’a gelen yeni öğrencileri geçen yıllardaki gibi otogarda karşılayarak fakülte/yüksekokullara transferlerini ring servislerle sağlıyor. Öğrencilerin kayıt işlemlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yapmaları için onları yönlendiren üniversitenin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli, aynı zamanda öğrencilere üniversite, şehir ve barınma olanakları gibi konularda bilgi vererek onların üniversite yaşamına daha kısa sürede uyum sağlamalarına katkı sağlıyor. Kayıt için gerekli yardımın sağlanmasının yanı sıra üniversiteye ait servislerle öğrencilere Sinop’un tarihi ve turistik mekanları da gezdiriliyor.

Kayıtlarını tamamlamak üzere Sinop’a gelen öğrenciler, danışma masası görevlileri tarafından yönlendirilerek fakülte/yüksekokulların ilgili birimlerinde kayıtlarını gerçekleştiriyor. 

Danışma masası çalışanları ve fakülte/yüksekokullara ring servis hizmetini, kayıtların tamamlanacağı 07 Eylül 2012 Cuma gününe kadar otogarda görevini sürdürecek. 

Editör: Vitrin Haber