Sinop Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kariyer Sohbetleri” adlı seminerde Yapımcı ve Yönetmen Hasan Yıldız, öğrencilerle buluştu.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen program, Hasan Yıldız’ın özgeçmişinin yer aldığı sinevizyon gösterimi ile başladı. Fırsat buldukça gençlerle buluşmaya ve hayattaki tecrübelerini onlara aktarmaya çalıştığını dile getiren Hasan Yıldız, “Hayatta imkansız diye bir şey yoktur. Her şey yapılabilir, her şey değişebilir, fakat insanın kendisinin değişmemesi ve geçmişini asla unutması gerekir" diye konuştu. Başarıya giden ilk ve tek adımın kişinin kendine inanmasından geçtiğini belirten Yıldız, iyi bir kariyer edinmek için doğru ve sağlam adımlar atılması gerektiğinin altını çizdi.
Kariyer basamaklarını hızla tırmanırken çektiği zorluklara rağmen hiçbir zaman yılmadığını ve nereden geldiğini de asla unutmadığını anlattı. 
Daha önce de “Kripteks Yarışması” için Sinop Üniversitesine gelen Yıldız, tekrar burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Seminer, öğrencilere katılım belgesi verilmesiyle son buldu.
Editör: Vitrin Haber