Sinop Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan "Giymediklerini Mutluluğa Çevir" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında vatandaşlardan kullanmadıkları kıyafetleri toplanarak ihtiyaç sahibi kişilere dağıtacakları bildirildi.

Proje yetkilisi olan bilgisayar programcılığı bölümü 1. sınıf öğrencisi Uğur Güler, "Giymediklerini Mutluluğa Çevir" adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında proje hazırladıklarını belirterek, "Birçok insanımızın giymediği kıyafetleri toplayarak, kimsesiz ve muhtaç insanlarımıza bir nevi yardım amaçlı dağıtmak üzere proje hazırladık. Gönüllü 11 arkadaşımızla 15 gün sürdüreceğimiz proje çalışmamızda herkesin yardım ve desteğini bekliyoruz" dedi.

Kübra Ünlütürk ise insanlara yardım ve destek amacıyla "Giymediklerini Mutluluğa Çevir" adlı projeyi bir başlıkta topladıklarını anlatarak, "Bu kapsamda vatandaşlarımızın kullanmadığı giysilerini il ve ilçelerde belirlediğimiz irtibat bürolarına bırakmaları için afişler hazırladık. Toplanan giysileri, ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırmak için belediyeler ve köy muhtarlarıyla görüştük. Haziran ayının ilk haftasına kadar devam edecek projeye destek verecek herkese şimdiden teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
 
Editör: Vitrin Haber