Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ve dört gün süren “Kariyer Günleri”nin ilk gününde, katıldığı yarışma programı ile televizyon ekranlarından tanınan Hasan Yalnızoğlu, deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.
İkinci günde, KPSS ve Kurum sınavları ile ilgili öğrencileri bilgilendirmek ve kendi tecrübelerini paylaşmak üzere, Gelir Uzman Yardımcısı Yavuz Yılmaz ve Gelir Uzman Yardımcısı Zeynep Saba Eriş sunum gerçekleştirdi. 

Kariyer günlerinin üçüncü gününde ise Sinop Üniversitesi AB Uzmanı Mehmet Samet Erdem, KUZKA Sinop Yatırım Ofisi Uzmanı Berkol Alevli, KOSGEB Sinop Müdürlüğü Uzmanı Mustafa Bayrak, öğrencilerin kariyer çizgilerinin oluşturulması yönünde önemli katkılar sağladı. Yine aynı gün KPSS hakkında öğrencileri bilgilendirmek üzere İhtiyaç Akademide görevli kariyer uzmanı Uğur Pehlivan, öğrencilerle bir araya geldi.

Kariyer günlerinin son gününde, girişimciliğe dair bilgi vermek ve deneyimlerini aktarmak üzere, Boyabatlı iş adamlarından Abdullah Yayla ve Ömer Sütçüoğlu, kariyer ve başarı öykülerini öğrencilerle paylaştı.
Programlar sonunda deneyimlerini öğrencilerle paylaşan konuklara “Kariyer Günleri” etkinliği anısına hediyeler takdim edildi. 

 
Editör: Vitrin Haber