Öğrenci Konseyi Başkanı seçimleri, Rektörlük binası Senato odasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mor, Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Barlak ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Namık Sucu gözetiminde gerçekleştirildi.

Sinop Üniversitesi öğrencileri tarafından seçilen Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcilerinin oy kullandığı seçimde; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Süleyman Uğur, 16 oyun 13’ünü alarak, Sinop Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı oldu.

Seçimin ardından Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Uğur'un, Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde oluştu; Başkan Yardımcısı Sefa Gebeş, Genel Sekreter Mehmet Arslan, Sayman Emre Saatçi, Sağlık, Spor ve Kültür Sorumlusu Cihad Coci, Halkla İlişkiler ve Bilişim Sorumlusu Muhammet Ali İncekara, Dış İlişkiler Sorumlusu Dövran Gulhanov, Çalışma Grupları Sorumlusu Abdüs Samet Küçük ve Eğitim Sorumlusu Ensar Yılmaz.

Gerçekleştirilen seçimlerin Üniversite için hayırlar getirmesini dileyen Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Uğur, üniversite öğrencilerini en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Uğur; “Oluşturduğumuz Yönetim Kurulumuzla öğrenci arkadaşlarımı en iyi şekilde temsil ederek onların sorunlarını ve isteklerini her fırsatta dile getireceğim. Bana destek olan olmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Vitrin Haber