Sinop Üniversitesi ve Türkeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği eğitim, İlçe Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda yapıldı.

Sinop Üniversitesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Abdullah Nuri Dicle, Zeynep Uğurlu ve Çiğdem Topçu'nun konuşmacı olarak katıldığı seminerde, öğretmenlere sınıf yönetimi, algı bozukluğu, okul zorbalığı ve öğrencilerin gelişim dönemlerinde yaşayacakları her türlü sorunların çözüm yolları konularında eğitim verildi.

Türkeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Olgun Şensoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede düzenlenen eğitim seminerinin öğretmenler açısından faydalı geçtiğine inandığını söyledi.
Şensoy, "Sinop Üniversitesi ile yaptığımız görüşmelerle, öğretmenlerimize öğrencilerle iletişimde yaşadıkları sıkıntıların çözümü noktasında faydalı bilgiler sağlamaları için akademisyenlerimizi ilçemize davet ettik. Sağ olsunlar, ilçemize gelerek seminer yaptılar. Seminerin öğretmenlerimiz açısından yararlı geçtiğine inanıyorum. Sinop'tan gelerek konuşmacı olarak katılan öğretim üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Editör: Vitrin Haber