Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından “Turizm Sektör Buluşmaları” kapsamında Antalya Belek’te hizmet veren Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa Otel temsilcileri, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Sinop Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen “Turizm Sektör Buluşmaları”na; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem Sürücü, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Turan Bayram, Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gül Erkol Bayram, Öğr. Gör. Şaban Kargıglıoğlu ve Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri katıldı.
Toplantıda Antalya Belek’te hizmet veren Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa Otel temsilcilerinden Gökhan Özaltın ve Selim Epçaçan, öğrencilere turizm sektörüyle ilgili önemli bilgiler verirlerken, otellerinin sağladığı mutfak, restoran, bar, kat hizmetleri, animasyon, ön büro bölümleri için işe alım ve staj imkanları ile ilgili konularda da bilgiler verip, başvuruda bulunan öğrencilerin işe alımlarını sağladılar. Ayrıca Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa Otel temsilcileri, katılımcılara otellerinde yürütülen faaliyetler hakkında video gösterimi sundular.
Editör: Vitrin Haber