Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sinop Temsilciliği Medeniyet ve Değerler Kulübü tarafından 12-13-14 Mayıs tarihlerinde Kastamonu Yolkonak tesislerinde kamp gerçekleştirildi. 

Ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen kampa Gerze, Ayancık, Türkeli, Erfelek, Durağan, Boyabat ve Merkez ilçeden toplam 120 öğrenci katıldı. Çocuklar doğayla iç içe geçen kampta hem eğlendiler, hem öğrendiler. 

Kamp süresince çeşitli faaliyetlerde bulunan gençler, paintball, masa tenisi, bisiklet, basketbol, voleybol ve futbolun yanı sıra ata sporlarımızdan matrak ve okçuluk gibi sporları yaptılar. Ayrıca ödüllü oyunlar ve bilgi yarışması da düzenlendi. 

Gerçekleştirilen kamp ile ilgili bilgiler veren TÜGVA İl Temsilcisi Fatih Özcan, oldukça verimli geçen kampta emeği ge.en herkese teşekkür etti. Özcan; “Geçtiğimiz yıl liseli kardeşlerimizle burada buluşmuştuk. Bu yıl sayımızı iki katına çıkartarak ortaokulda okuyan kardeşlerimizle bir araya geldik. Gençlik bizim en kıymetli ve vazgeçilmez hazinemiz. Amacımız bu cevheri gün yüzüne çıkartıp geleceğe hazırlamaktır. Bu kapsamda kampın hazırlanmasında emeği geçen başta ortaokul koordinatörü Eyüp Aksel’e ve okul idarecilerine, danışman velilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.
Editör: Vitrin Haber