Sinop Üniversitesinde, bilimsel oluşum, kavram ve yeniliklerin öğrenci ve akademisyenlere tanıtılması amacıyla “TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları” tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Savaş Baştürk, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Vafa Savaşkan ve Yrd. Doç. Dr. Kibar Aktın, akademik-idari kadro ile öğrenciler katıldı.

Programda TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürü Mustafa Orhan tarafından öğrenci ve akademisyenlere Bilim ve Toplum Programları hakkında bilgiler verildi.
TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürü Mustafa Orhan, 4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları, 4005-Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları, 4006-Bilim Fuarları Destekleme Programı ve 4007-Bilim Şenliği Destekleme Programlarının ayrıntılarını öğrencilerle paylaştı.  

Etkinlik sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürü Mustafa Orhan’a hediye takdiminde bulunarak, sunduğu değerli bilgilerden dolayı teşekkür etti.
Editör: Vitrin Haber