Yurtiçi ve Yurtdışında düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarlarına Katılan Sinop Üniversitesi son olarak, Ülke genelinden 34 üniversitenin katılım sağladığı “Rize 4. Üniversite ve Meslek Tanıtım Fuarı”ndaki yerini aldı.

Ali Metin Kazancı Rize Lisesindeki Fuarda stant açan akademik ve idari personelden oluşan tecrübeli ekip çeşitli tanıtım materyalleri kullanarak Sinop Üniversitesi’ni ve Sinop’u tanıttı. Lisede okuyan ve üniversiteye girmek için çalışan öğrencilere Sinop Üniversitesi ve bölümler hakkında geniş bilgi veren ekip, diğer taraftan öğrencilerin doğru tercihler yapabilmeleri konusunda tecrübelerini aktardı. Sinop Üniversitesi standına büyük ilgi gösteren öğrenciler, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı son derece memnun kaldıklarını belirtti.

Ayrıca fuarın açılışında Sinop Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Rıza Altun’a fuara katılımlarından dolayı plaket takdim edildi.

Fuar açılışına katılan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Sinop Üniversitesi standını ziyaret etti. Rektör Hüseyin Karaman ziyaretinde Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sabri Bilgin, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şükrü Çelik Sinop Üniversitesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Rıza Altun ile uzun süre sohbet edip, Sinop Üniversitesi hakkında bilgi aldı. Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Turan ve yönetimi ile birlikte Sinop Üniversitesi standını ziyaret etti.
Editör: Vitrin Haber