Bu yıl ilk öğrencilerini ağırlayacak olan Spor Bilimleri Fakültesinde ön kayıtlar başladı. 29 Temmuz tarihinde sona erecek olan ön kayıtların ardından 2-4 Ağustos tarihleri arasında yetenek sınavları gerçekleştirilecek. Sinop Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Spor Bilimleri Fakültesi ön kayıtları ve sonrasında gerçekleştirilecek olan sınavlar hakkında bir bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi; “Bu yıl ilk öğrencilerini ağırlayacak olan Spor Bilimleri Fakültesi’nin ilk öğrencileri siz olun. Kaliteli eğitimin yanında, FİFA standartlarına uygun “Atletizm Pisti ve Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası”nda alacağınız uygulamalı derslerle kendinizi geliştirin.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, 2016 – 2017 Akademik yılı ön kayıtları başlamış olup, kayıtlar Eğitim Fakültesinde 29.07.2016 Cuma gününe kadar devam edecektir.
Ön kayıtlar sonrası 2-4 Ağustos tarihleri arasında Fen-Edebiyat Fakültesi Yerleşkemizde yer alan Merkez Spor Salonu’nda Yetenek Sınavı gerçekleştirilecektir. 

Yetenek Sınavına girecek olan öğrencilerin, 2 Ağustos 2016 Salı Günü saat 08.30’da spor malzemeleri, sınav giriş ve özel kimlik belgeleri ile kapalı spor salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.”

 
Editör: Vitrin Haber