KOSGEB Sinop Müdürlüğü ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) işbirliğinde 18-19 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitim ile Sinop’taki KOBİ’lere dijital dünyanın kapılarını aralama fırsatı sunuluyor.
COSME-Avrupa İşletmeler Ağı(Enterprise Europe Network) projesi kapsamında düzenlenecek bu eğitim ile KOBİ’lerin; rekabet güçlerinin geliştirilmesi, finansmana erişiminin artırılması, yeni pazarlara açılması, çerçeve koşullarının geliştirilmesi ve girişimciliğin teşvik edilmesi hedefleniyor.  

İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edilebilirliği Programı (COSME) kapsamında Avrupa İşletmeler Ağı çerçevesinde gerçekleştirilecek 2 günlük eğitimde tüketiciden yola çıkılarak değişen medya kullanım alışkanlıklarını; yeni medya, sosyal medya ve derin sosyal medya gibi yeni kavramları; reklam, tanıtım, pazarlama, satış, insan kaynakları ve süreç yönetiminde KOBİ’ler ve tüm işletmelerde en verimli şekilde değerlendirmenin ipuçları hakkında bilgiler paylaşılacak. Eğitimde ayrıca kurum ve firmaların, sosyal medya konusunda bilgili ve yetişmiş genç ve dinamik iş gücüne olan ihtiyaçları için püf noktaları ele alınarak, katılımcılara uygulamalı pratikler ile konular anlatılacak. Türkiye’nin önde gelen ajansların ve markaların onlarca çalışmasından örnekleri ve hataları içeren vakaların yer aldığı eğitimde; katılımcılara soru-cevap şeklinde pratik yapma imkânı da sunulacak.

Eğitim sayesinde KOBİ’lere teorik bilgi edindirmenin ve yeni bakış açıları kazanmanın yanı sıra; katılımcılara sosyal ağların tüm inceliklerinin öğretilmesi ve çalışanların yardımına ihtiyaç duymadan, tüm sosyal medya kanallarını kullanabilecek kadar vizyon kazanmaları sağlanacak. 

KOSGEB Sinop Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek eğitim için son başvuru tarihi 14 Eylül 2018 Cuma günüdür. Eğitime katılmak isteyenlerin başvurularını KOSGEB Sinop Müdürlüğü ve KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi’ne yapmaları gerekiyor. 
    
 
Editör: Vitrin Haber