Sinop Üniversitesi, Adana Çukurova Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı  “13. Çukurova Yüksek Öğrenim Tanıtım Günleri”ndeki yerini aldı.

Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayında gerçekleşen, “13. Çukurova Yüksek Öğrenim Tanıtım Günleri” kapsamında Adana Bölgesinde lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrenciler Özel ve Devlet üniversitelerinin kurduğu stantları gezerek bilgi aldı. Öğrencilerin yanı sıra öğretmenler ve öğrenci velileri de etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. 

Fuarda stant açan Sinop Üniversitesi de çeşitli tanıtım materyalleri kullanarak Sinop’u ve Sinop Üniversitesini tanıttı. Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Rıza Altun ve Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelinden oluşan ekip, üniversite standını ziyaret eden öğrencilere ve velilerine Üniversite ve bölümler hakkında ayrıntılı bilgi verdi. 
Rektör Mustafa Kibar’dan Sinop Üniversitesi Standına ziyaret

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar,  Sinop Üniversitesi standını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Rıza Altun, Rektör Kibar ile yakından ilgilenerek, Üniversite hakkında bilgi verdi.  

Editör: Vitrin Haber