Sinop İl Emniyet Müdürlüğünce üniversiteye yeni başlayan öğrencilere yardımcı olmak amacıyla Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde standı açıldı.

Önceki yıllarda kayıt döneminde otogarda açılan stant, bu sene kayıtların internet üzerinden e-kayıt sistemiyle yapıldığı için derslerin başlamasıyla Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde açıldı. Şehre adaptasyon, barınma ve ulaşım sorunları  gibi konularda yardımcı olunmaya çalışılan stantlarda görevli polis memurları, öğrencilere yeni ikametgâhlarında güvende olduklarını hissettirmeyi amaçlıyor.
Eğitim Fakültesinde açılan stantları ziyaret eden öğrencilere acil durumlarda ulaşabilecekleri numaraların yazılı olduğu ve terör örgütlerinin yürüttüğü faaliyetlere karşı uyarıcı bilgilerin yer aldığı tanıtım broşürü dağıtan görevli polis memurları, kolonya eşliğinde şeker ve çikolata ikramında bulundular. 
Açılan stant ve yapılan bilgilendirmeden memnuniyetlerini ifade eden öğrenciler, gösterilen sıcak ve samimi ilginin kendileri için güzel bir başlangıç olduğunu dile getirdi.
Editör: Vitrin Haber