Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen söyleşiye katılan Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, öğrencilerle uzun süre sohbet etti.

Eğitim Fakültesi Dekanlığınca eksiklerin giderilmesi, mevcut sorunlara çözüm üretilebilmesi ve öğrencilerle İdari birimin bir araya gelmesi amacıyla söyleşi düzenledi. Eğitim Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşiye Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmet Berber, Prof. Dr. Temel Bayrak ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Karakaya katıldı.

Eğitim Fakültesi öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği söyleşide öğrenciler, Üniversiteden talep ve beklentilerini dile getirdiler. Sorular üzerine öğrenci odaklı bir üniversite olduklarını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Recep Bircan, “Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Bizim hareket noktamız sizlersiniz. Dolayısıyla sizin mutlu olmanız bizi daima mutlu edecektir” dedi. 

Beklentilerin karşılanması sürecinde de öğrencilere Üniversite yönetimi olarak her türlü desteği vereceklerini belirten Rektör Bircan, amaçlarının hızlı kararlar alarak sorunlara yerinde çözüm üretmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Programda söz alan bir öğrencinin kendilerine verilen yemek hizmetinden oldukça memnun olduklarını ancak tatlı çeşitlerinin biraz daha çoğaltılmasının enerjilerini yükselteceği esprisini yapması salonda gülüşmelere neden oldu.

Öğrenciler program sonunda söyleşiye katılarak kendilerini dinledikleri ve soruları cevaplandırdıkları için Rektörümüze ve üniversite yönetimine teşekkür ettiler. 

Editör: Vitrin Haber