Sinop yeni bir özel anaokuluna daha kavuştu. Gelincik Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Özel Akın Anaokulu düzenlenen törenle hizmete girdi. 

Özel Akın Anaokulunun açılış kurdelesi, Belediye Başkanı Baki Ergül ile okul yöneticileri, eğitim kadrosu ve veliler tarafından birlikte kesildi. Sinop'a yeni yüzü ve çağdaş eğitim anlayışıyla katkıda bulunan yönetici ve eğitimcilere teşekkür ettiğini belirten Başkan Ergül, birçok temel olgunun küçük yaşlarda temellerinin atıldığını hatırlattı. Çocukların küçük yaşlardan itibaren özel ya da devlete ait, işini gerçekten severek ve iyi yapan eğitmenlerin görev yaptığı kurumlarda eğitim alarak olgunlaşması gerektiğinin altını çizen başkan Baki Ergül, anne-babalar ve çocuklarla da sohbet etti. 

Akın Anaokulu Müdürü Çocuk Gelişim ve Eğitim Uzmanı Nuray Yetkin'de konuşmasında, açılışa iştirak eden tüm davetlilere teşekkür etti. Yetkin; "2017-2018 eğitim yılı tanışma ve açılış partimizde bizlerle olduğunuz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına yenilenmiş kadromuz ve eğitim anlayışımızla başlamanın heyecanı ve gururu içerisindeyiz. Hedefimiz; çağdaş yenilikçi, üretici, araştırmacı, kendisi ve çevresi ile uyumlu, çevre bilinci gelişmiş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sanat-bilim –dil başta olmak üzere yaşayarak öğrenme hedefli programımızla çocuklarımızın geleceğine birlikte yön vermektir. Çocuklarımız bizler için değerlidir. Bizlere güvenerek emanet ettiğiniz çocuklarımızla birlikte hedeflerimize ulaşmayı Diliyor, hepinize katılımları için teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber