Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Savaş Baştük, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sema Tan, Yrd. Doç. Dr. Sıtkı Çekirdekçi, Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Mustafa Kavak, Akademik ve İdari Personel ile öğrenciler katıldı.

Programın açılış ve selamlama konuşmasını yapan Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ömür Birsel Kul, panel aracılığı ile öğrencilerimizin yeteneklerini keşfederek, doğru hedefler belirlemelerini amaçladıklarını söyledi. 

Panele konuşmacı Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sema Tan, Yrd. Doç. Dr. Sıtkı Çekirdekçi ve Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Mustafa Kavak katıldı.
Panelistler tarafından öğrencilere yönelik, gelecek planlamaları ve mesleki kariyer hedefleri hakkında bilgiler verildi.

Panelde ayrıca, öğrencilerin sosyal-kültürel açıdan gelişmelerine, kariyer planlarını yaparken nelere dikkat edeceklerine, üniversiteden mezun olduktan sonra nasıl bir yol izleyeceklerine yönelik bilgilerde aktarıldı.
Panelistleri, kariyer planlamanın teknikleri, kariyer planlama sürecindeki aşamalar ile azim, kararlılık, çalışma prensibi, planlı yaşama konularında öğrencilere deneyimlerini aktardılar.
Alternatif Kariyer Planlamaları Paneli sonunda Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici’ye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Savaş Baştük tarafından hediye takdim edildi. 
Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sema Tan, Yrd. Doç. Dr. Sıtkı Çekirdekçi ve Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Mustafa Kavak’a ise Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ömür Birsel Kul tarafından teşekkür belgesi sunuldu.

 
Editör: Vitrin Haber