İstiklal Orta Okulu 8. Sınıf öğrencileri “Değerlerimizi Koruyalım “adlı Sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğretmenleriyle birlikte Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları servisinde yatarak tedavi gören çocukları ziyaret edip, onlara hediyeler vererek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

İstiklal Orta Okulu müdür yardımcısı Zeliha Gül, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Bolat, Okul rehber öğretmeni Halim Köksal ve Matematik Öğretmeni Veli Doğan eşliğinde Sinop Atatürk Devlet Hastanesinin çocuk hastalarını ziyaret eden öğrenciler çocuklara iyileşme sürecinde moral vererek destek oldular. Yanlarında getirdikleri hediyelerle onları sevindirip birlikte güzel vakit geçirdiler.

Öğrenciler bu projeyle amaçlarının geleneklerimizde var olan hastaları ziyaret edip iyi dileklerde bulunmanın güzelliğini ve önemini yaşamak ve yaşatmak olduğunu belittiler. Proje danışman öğretmeni Zeliha Gül “Değerlerimizi Koruyalım” Projesi kapsamında değerlerimizi yaşatmak için farklı konularla okul olarak çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret sonrasında öğretmen ve öğrenciler hasta yakınları ve başta sorumlu hemşire Lale Doğan olmak üzere yardımlarını esirgemeyen hastane personeline teşekkürlerini sundular.
   
   
   

Editör: Vitrin Haber