15 Eylül Anaokulu Öğrencileri “Eğlence Dünyasında” gönüllerince Eğlendiler.

15 Eylül Anaokulu öğrencileri felekten bir gün yaşadı. Okul Müdürü Yusuf Haskılıç ve Ana Sınıfı Öğretmenleri nezaretinde “Eğlence Dünyası” eğlence merkezine giden çocuklar neşeli bir gün yaşadı. Her yaş grubuna hitap eden oyuncakların bulunduğu Eğlence Dünyasında öğrencilerimiz birçok oyuncağa binebilmenin heyecanını yaşadı. Eğlence merkezindeki aletlerle günlerini geçiren çocuklara merkezden çıkarken balon hediye edildi. Geziye katılan öğrenciler iyi ki geldiklerini ve çok eğlendiklerini söyleyerek eğlence merkezinden ayrıldılar.

Okul Müdürü Yusuf Haskılıç, minikler için böyle bir etkinliğin faydalı olacağını düşündüklerini söyleyerek, öğrencilerin stresten arındığını, mutlu bir şekilde tekrar okullarına döndüklerini belirterek, bu gibi etkinlikleri sıklıkla yaptıklarını, öğrencilerin başarısını arttırdığını ifade etti, Okul Müdürü Yusuf Haskılıç hem kendilerinin, hem de öğrencilerinin eğlendiğini belirterek, çocukların oyun oynamalarının motivasyonlarını arttırdığını söyledi. Ayrıca öğrencilerimize bu imkanı sağlayan işletme sahibi olan Rahmiye Yılmaz’a ve Eğlence Dünyası personeline teşekkür etti. 

”Eğlence Dünyası” işletmecisi olan Rahmiye Yılmaz “Miinik öğrencileri misafir etmekten dolayı mutlu olduklarını ve Eğlence Dünyasının kapısının bütün çocuklara açık olduğunu ifade etti.


Editör: Vitrin Haber