Karakum mevkisi Nisi Göleti Piknik alanında gerçekleştirilen etkinlikte minikler hem piknik yaptı, hem de gönüllerince eğlendi. Program kapsamında ilk olarak minik davetlilere ve velilerine pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı. Ardından programın en renkli kısmı olan eğlence bölümüne geçildi. 

İlk olarak çocuk şarkıları eşliğinde dans eden minikler, 'Hayat Bayram Olsa' parçasını el ele tutuşarak birlikte söyledi. 

Oralet Çocuk Tiyatrosu tarafından çocuklara özel gösteriler ise büyük ilgiyle izlendi. Animasyon dans gösterileri ve Nasrettin Hoca gösterilerini minikler adeta nefessiz izledi. Nasrettin Hoca hikayelerinin bazılarını müzikal tiyatro olarak izleyen minikler kimi zaman kahkahalarını tutamadı. 

Gösteriler ardından miniklere çeşitli hediyeler takdim edildi. Ardından da her sınıfın öğrenci velileri ve öğretmenleri ile tiyatro grubunun üyeleri birlikte hatıra fotoğraf çektirdi. Bir çok öğrenci ise Nasrettin Hoca ile ayrı ayrı fotoğraf çektirdi. 
Program sonunda tüm öğrencilere uçurtma hediye edilirken, minikler velileri ile birlikte uzun süre alanda uçurtma uçurdu. 

 
Editör: Vitrin Haber