COSME-Avrupa İşletmeler Ağı (Enterprise Europe Network) projesi kapsamında düzenlenecek bu eğitim ile KOBİ’lerin; rekabet güçlerinin geliştirilmesi, finansmana erişiminin artırılması, yeni pazarlara açılması, çerçeve koşullarının geliştirilmesi ve girişimciliğin teşvik edilmesi hedefleniyor.  

İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edilebilirliği Programı (COSME) kapsamında Avrupa İşletmeler Ağı çerçevesinde 23-24 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek 2 günlük eğitimde, müşteri ilişkileri yönetiminin tarihten günümüze gelişimi ve modelleri hakkında hem teorik hem pratik bilgiler elde edilecek. 

Eğitim ile KOBİ’ler potansiyel müşteri iletişimi, mevcut müşteri ilişkisi, şikâyet yönetimi, sadakat programları gibi farklı konularda farklı endüstrilerdeki şirketlerden örneklerle başarısı kanıtlanmış ve yeni trend müşteri ilişkileri yönetimi örneklerini öğrenmeye fırsat bulacak. Bu sayede, müşteri sadakatiyle sonuçlanacak müşteri ilişkilerinin şirketlerin en önemli rekabet avantajlarından biri haline geldiği günümüz şartlarında bu konuda bilgi sahibi olunması amaçlanıyor.

KOSGEB Sinop Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek eğitim için son başvuru tarihi 19 Ekim 2018 Cuma günü. Eğitime katılmak isteyenlerin başvurularını KOSGEB Sinop Müdürlüğü veya KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi’ne yapmaları gerekiyor.
    

 
Editör: Vitrin Haber