Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan, Sinop Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Nihat Dalgın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sinop Üniversitesi Rektörlüğüne getirilen Prof. Dr. Nihat Dalgın’ a hayırlı olsun temennilerinde bulunan İl Müftüsü Mustafa Erkan, Rektör Dalgın’a çalışmalarında başarılar dileyerek 09 Ağustos 2015 Pazar günü Alaaddin Caminde gerçekleştirilecek olan 12. Kur‘an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali programının davetiyesini takdim etti.

Bundan sonraki süreçte Üniversite Müftülük işbirliğinin artarak devam edeceğine inandığını söyleyen Müftü Erkan; “Din Hizmetlerimizde kalite ve çalışmalarımızın kişisel gelişimlerinde başta İlahiyat Fakültesi olmak üzere Üniversitenizin ilgili Bölümleriyle işbirliği yapmak ve ortak projeler geliştirmek ve bu alanda Üniversitenin akademik tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın Müftü Erkan teşekkür etti. Dalgın, Sinop Müftülüğü tarafından yapılacak olan her türlü proje ve çalışmalara Üniversite olarak destek olacaklarını ifade etti. 

Editör: Vitrin Haber