Aylık rutin olarak gerçekleştirilen Milli Eğitim İlçe Müdürleri Toplantısı bu ay Gerze'de yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya ev sahipliği yapan Gerze Milli Eğitim İlçe Müdürü Özgür Tokgöz'ün yanı sıra Müdür Yardımcıları ve ilçe Milli Eğitim Müdürleri de eksiksiz katılım sağladı.

Her ay belirlenen bir ilçede yapılan toplantıda, İl ve İlçelerde ki eğitim kurumlarının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenilirken, toplantı sonunda Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'nın da katıldığı yemek programında, yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yemeğin ardından ilk olarak konuşan Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, toplantının önemine değindi. Bayraktar, gelecek neslin şekillenmesinde eğitimcilere büyük bir sorumluluk düştüğünü belirterek, yapılan toplantının büyük bir önem arz ettiğini ifade etti. Toplantıda alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunan Bayraktar, başta İl Milli Eğitim Müdür Dr. Şaban Karataş olmak üzere diğer ilçe Milli Eğitim Müdürlerine de teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Daha sonra söz alan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise, Kendisinin de bir eğitimci olduğunu hatırlatarak, eğitim kurumlarına ve milli eğitime büyük bir önem verdiğini, bu bağlamda her türlü desteği karşılamaya hazır olduklarını belirtti. Eğitim sisteminin geleceği şekillendiren en büyük etken olduğunu kaydeden Belovacıklı, yapılan toplantının hayırlı olmasını diledi.

Son olarak konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş ise, çok güzel bir şekilde ağırlandıklarını belirterek, Başta Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar'a, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz'e teşekkür etti. Eğitimin öneminin her geçen gün arttığını kaydeden Karataş, bu sorumlulukla ilçe Milli Eğitim Müdürleri ile devamlı iletişim halinde olduklarını ve sık sık fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Her bir ilçede rutin olarak yapılan toplantının bu ay Gerze'de düzenlendiğini dile getiren Karataş, Sinop için ve Gerze için eğitim ve öğretimin en sağlıklı şekilde işlemesi ve uygulanması için gayret sarf ettiklerini sözlerine ekledi. Toplantı sonunda Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, İl Milli Eğitim Müdür Dr. Şaban Karataş ve İl Başkanı Yusuf Tural'a günün anısına özel Gerze'yi simgeleyen kupa bardak hediye etti.


Editör: Vitrin Haber