23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94. yılı 15 Eylül Anaokulu’nda düzenlenen programla kutlandı.

15 Eylül Anaokulunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Yusuf Haskılıç’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam eden programda, 15 Eylül Anaokulu Nergisler Sınıfı "Bizim Bayramımız " şiirini, Menekşeler Sınıfı "Dünyanın Çocukları" şiirini, Laleler Sınıfı ise “Bir Dünya Bırakın “Papatyalar Sınıfı ve "23 Nisan Kutlu Olsun" şarkısını söylediler.

15 Eylül Anaokulu öğrencileri daha sonra Öğretmenlerin eşliğinde Bayrak yarışı, çuval yarışı, yumurta taşıma yarışması, yoğurt yeme yarışması halat çekme ve balon patlatma yarışması yapıldı. Yarışmaları kazanan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Daha sonra Öğretmenler ve öğrenciler  ”Hayat Bayram Olsun” şarkısı eşliğinde dans ettiler ve mutlu oldukları gözlendi.

Program sonunda bir konuşma yapan 15 Eylül Anaokulu Okul Müdürü Yusuf  Haskılıç tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Haskılıç; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı minik öğrencilerimiz ile birlikte kutluyoruz. Yarının Türkiye'sinde çiçek gibi açarak Türkiye'yi güzelleştirecek, ülkemizin geleceğine tohumlar saçacak güzel ve nadide bir çiçeklerdir. Çocuklarımız okul öncesinde aldıkları değerler ile yarınlara hazırlanıyorlar. 15 Eylül Anaokulu olarak en güzel değerleri Onlarla birlikte yaşıyoruz. Programımız için başta Değerli meslektaşlarıma ve minik yavrularımıza olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

15 Eylül Anaokulu Öğrencileri programın sonunda günün anısı olarak öğretmenler öğrencileriyle birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Editör: Vitrin Haber