15 Eylül Anaokulu öğrencilerinin yıl sonu Cimnastik  gösterisi büyük ilgi gördü

15 Eylül Anaokulu Bahçesinde  gerçekleştirilen gösteriyi Öğrenci Velileri ve misafirler  izledi.
 
Okulun küçük yaş gurubu öğrencileri yıl boyunca planlı olarak yürüttükleri "oyun tabanlı cimnastik eğitimi" çalışmalarını yaptıkları gösteri ile sundu. Temelinde yatan denge, kuvvet ve koordinasyon tekniklerini eğlenceli bir şekilde öğrenen çocuklar Anneler günü için özel hazırladıkları takla şovları ile büyük beğeni topladı. Bununla birlikte cimnastik Antrenörü Mustafa Karaca ile temel artistik cimnastik eğitimi alan büyük yaş gurubu öğrenciler Anneler Gününe özel hazırladıkları gösteride nefesleri kesti. Eşli - tekli ve gurup hareketleri sergileyen minik sporcular Yaptıkları akrobatik hareketler ile de göz doldurdu. Anaokullarında yapılan cimnastik çalışmalarının temelinin sporcu yetiştirmek adına çok önemli olduğunu vurgulayan Antrenör Mustafa Karaca 15 Eylül Anaokulu çalışanlarına, Okul Müdürü Yusuf Haskılıç'a ve çalışmalara çocuklarını tereddütsüz yollayan velilere teşekkür ettiğini ve milletlerin var olup gelişmesinde en büyük pay sahibi olan Annelerimizin Anneler gününü kutlarım dedi. 

Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Yusuf Haskılıç ise çocuklarımıza sadece ilmi konularda eğitim vermektense spor ve oyun tabanlı etkinlikler ile sosyal hayata uyum sağlamaları, önlerindeki uzun eğitim maratonunda bir adım ilerde olmalarını ve en önemlisi yeteneklerinin farkında olan, öz güven sahibi bireyler olmaları için bu tarz etkinliklerin çok önemli olduğunu kaydetti. 

Gösteriler sona ererken minik bedenlerin yaptıkları mini insan kuleleri üzerinde Türk Bayrağını dalgalandırmaları da ebeveynler arasında duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.

 
Editör: Vitrin Haber