Sultan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda yapılan okuma bayramı etkinliğinde minikler sergiledikleri birbirinden güzel gösterilerle salonu dolduran anne ve babalarına gurur dolu anlar yaşattı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlik, slayt gösterisi ile başladı. Ardından Hacivat karagöz oyunu ve şiirler ile devam eden okuma bayramı etkinliğinde pamuk prenses oyunu, piyano resitali, cici kızlar, rengarenk gösterisi, ay yıldız oyunu sergilendi. Coşku ile geçen etkinlik onuncu yıl marşıyla sona erdi. 

Etkinlik sonrasında bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, aileleri için muhteşem bir gösteri hazırlayan minikleri tebrik etti. Türkkan; “Başarılı gösterilerinden dolayı öğrencilerimizi kutluyor, öğretmenlerimize ve velilerimize desteklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Daha sonra söz alan sınıf öğretmeni Esin Bilgili, öğrencileri ile gurur duyduğunu söyledi. Bilgili; “Ayrıca bu çalışmalarda yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen okul müdürümüze, Gülbahar Karaduman ve ekibine, sınıf temsilcimiz Özgür ve Nuray hanıma, velilerime ve öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Etkinlik, veli ve öğrencilerin fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

 
Editör: Vitrin Haber