Özel Huriye Boydak 2. sınıfı öğrencileri 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret ettikleri Vitrinhaber Gazetesi'nde gazetecilik hakkında bilgi aldı. 

Muhabirlik ve gazete basımı hakkında bilgi almak üzere Öğretmen Yusuf Soyer nezaretinde Vitrinhaber Gazetesi'ni ziyaret eden minikleri, gazete çalışanları karşıladı. İlk olarak gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin'den haber hazırlanışı ve muhabirlik konusunda bilgi alan minikler, gazetenin dizgi-grafik bölümünü gezdi. Burada Ali Fuat Özşahin tarafından gazetenin basıma hazırlanış kısmı olan dizgi ve grafik çalışmaları anlatılırken, minikler sordukları ilginç sorularla gazete çalışanlarına renkli anlar yaşattı. 

Daha sonra gazetenin basım işlerinin yürütüldüğü matbaa bölümüne geçen miniklere muhabirimiz Fahrettin Aydın çeşitli bilgiler verdi. Gazete basımını ilgi ve hayretle izleyen minikler konuyla ilgili muhabirlerimize çok sayıda soru yöneltti.  Ziyaret sırasında sınıf öğrencileri tarafından Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin'e çiçek takdim edilirken, öğrenciler gazete çalışanlarımızın çalışan gazeteciler gününü kutladı. Miniklerin ziyareti gazete binası önünde çekilen hatıra fotoğraf ve çocuklara çikolata ikramı ile sona erdi. 

Editör: Vitrin Haber - Gülay Yıldırım Kavak