Sinop Özel Büyük Mavi Düşler Anaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılını düzenledikleri neşeli yılsonu etkinliği ile noktaladı. Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen yılsonu etkinliğine AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al ve öğrenci velileri katıldı. 

Miniklerin sergiledikleri birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı gecede veliler de en az çocukları kadar heyecanlıydı. Yaklaşık 2 saat süren programda minikler öğretmenlerinin rehberliğinde hazırladıkları etkinlikleri birbirinden güzel ve farklı kostümleriyle kendilerini izlemeye gelenlerle buluşturdu. Eğlencenin ve tebessümlerin hiç eksik olmadığı gecede Sinop Özel Büyük Mavi Düşler Anaokulunun minik öğrencilerinin Jimnastik hocalarının nezaretinde gerçekleştirdikleri şov, programa katılanlardan büyük alkış aldı. Ailelerinden ve kendilerini izlemeye gelenlerden tam not alan minikler yaptıkları danslarla programa damgasını vurdu. 

Etkinlikte bir konuşma yapan Sinop Özel Büyük Mavi Düşler Anaokulu Kurucu Müdürü Nilgün Şahin Korkan, geceye katılan tüm konuklara teşekkür etti. 

Korkan; “Çocuklarımızın toplum önünde kendilerini ifade edebilmeleri, kendilerine olan güvenlerini artırmaları, Türk Kültürünü tanıma ve sergileme, büyüdüklerinde arşivlerinde tatlı anılarının olduğu bir gün yaşatmak için bu programı hazırladık. Çocuklarımız bu gösteriye hazırlanırken çok özen gösterdiler. Bu anlamda etkinliğimizde emeği geçen herkese ve yıl içerisinde öğrencilerimize bir anne ve baba şefkati ile yaklaşan, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan değerli çalışma arkadaşlarıma, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.  Program sonunda sahneye gelen miniklere öğretmenleri diplomalarını verdi. İlk mezuniyet sevinçlerini yaşayan minikler hep birlikte keplerini havaya fırlattı. 

Program, Sinop Özel Büyük Mavi Düşler Anaokulu öğretmenleri, veliler ve öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirtmeleri ile son buldu.
Editör: Vitrin Haber