Geçen hafta gerçekleştirilen muhteşem bir mezuniyet töreniyle gündeme gelen ve büyük beğeni toplayan Sinop Özel Gülbahçe Anaokulu bu kez de öğrencilerinin başka maharetlerini sergiledi. 2015-2016 eğitim-öğretim sezonunun sonunda, minik ellerin yıl boyunca yaptığı resim ve el işi eserleri, açılan yıl sonu sergisiyle görücüye çıktı.

Serginin açılışı; Özel Öğrenci Yurtları Sinop Temsilcisi Mehmet Bulat ve öğrenci velilerinin birlikte kurdele kesimiyle gerçekleşti. Daha sonra okulun çok amaçlı salonunda büyük emeklerle hazırlanan sergi gezildi. Sergiyi gören veliler, minik ellerin el emeği-göz nuru dökerek hazırladığı eserlere, hayranlıklarını gizleyemedi. 

Sergide yer alan eserleri beğeniyle inceleyip bilgi alan Özel Öğrenci Yurtları Sinop Temsilcisi Mehmet Bulat, yaşları küçük, hünerleri büyük olan anaokulu öğrencilerini tebrik ederek, emeği geçen bütün öğretmenlere de teşekkür etti. Mehmet Bulat; "Yetişkin insanların, bilhassa mesleki okullara giden genç yavrularımızın yaptıkları bir çok sergiye katıldım. Ancak böyle minik yavrularımızın el emeklerinin sergilendiği bir sergiye pek şehit olmamıştım. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Minik yavrularımızı, eğitimcilerimizi tebrik ediyorum. Yıl sonunda gerçekleştirilen bu faaliyeti görmekten gerçekten mutluyuz. Bu muvaffakıyetin devamını diliyoruz" dedi. 
ADVERTORİAL
Editör: Vitrin Haber