Sinop Üniversitesi SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rıza Bayrak, SÜBİTAM Müdürü Doç. Dr. Muhitdin Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, Akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda İşe Alım ve Yetenek Yönetimi Direktörü Uğur Karaboğa; “kariyer planlama”, “yetenek keşfi”, “yetenek yönlendirmesi”, “mülakat teknikleri” gibi konulardaki bilgi ve birikimlerini öğrencilerle paylaştı.
Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen programda, öğrencilerin üzerinde durduğu en önemli konu mülakat oldu. Bu alanda en çok merak edilen soruları yanıtlayan Uğur Karaboğa, iş hayatına yeni atılacak gençlerin mülakatlarda nasıl davranması gerektiğini, bir öğrencimizle mülakat yaparak gösterdi.

İşe Alım ve Yetenek Yönetimi Direktörü Uğur Karaboğa, gençlere kariyer planlamalarında etkili olacak önerilerde bulunarak konuşmasını tamamladı. Program sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl ve Üniversiteli Aktif Gençlik Öğrenci Kulübü Başkanı Murat Can Özdemir, Uğur Karaboğa'ya günün anısına hediye takdim etti.
Editör: Vitrin Haber