Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı tarafından organize edilen kariyer günleri kapsamında Arkas Lojistik temsilcileri, yüksekokul öğrencilerine yönelik bir sunum gerçekleştirdi. 

Arkas Lojistik İş Geliştirme Uzmanı Volkan Doğdu ile Satış Sorumlusu Metin Eler tarafından gerçekleştirilen sunumda, firmanın kuruluşundan bu yana geçirdiği süreçler ve geldiği nokta öğrencilere anlatıldı. 
Uluslararası taşımacılık ve liman işletmeciliğinin önce gelen isimlerinden olan Arkas Lojistik’in Türkiye ve dünya üzerinde toplam 51 ofise sahip olduğunu ve taşımacılık üzerine çok ayaklı bir hizmet sunduğunu belirten Metin Eler: “30 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Arkas Denizcilik, 1944’te uluslararası taşımacılık alanında faaliyete geçen Arkas’ın çekirdeğini oluşturuyor. 33 konteynır gemisine sahip olan Arkas, birçok armatöre de acentelik ediyor” dedi.

Arkas tarafından yürütülen deniz, kara ve demir yolu taşımacılığının da anlatıldığı sunumda, yine firmanın farklı kollarından olan otomotiv ve bilgi teknolojisi hizmetlerine de değinildi. 
Sosyal sorumluluk projelerine de imza atan Arkas, bünyesinde bulunan Spor Kulübü ile de spor alanında etkinlik gösteriyor.  

Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Özkan’ın koordinesinde, Öğr. Gör. Mehmet Özkan Keleş, Öğr. Gör. Gül Kavazak ve Öğr. Gör. Tuncer Zoral’ın katkılarıyla organize edilen program, yüksekokul öğrencilerinin gelecek planları noktasında netlik kazanmalarına katkı sağladı. 


Editör: Vitrin Haber