Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu tarafından 'Yıl Sonu Şöleni ve Pilav Günü' etkinliği düzenlendi.

Okul öğrencilerinin gönüllerince eğlendiği şölende oldukça renkli anlar yaşandı. Öğrenciler tarafından oluşturulan dans grubu, yaptığı gösterilerle özellikle velilerin büyük ilgisini topladı. Şölen sırasında hazırlanan pilav, şölene katılan velilere ve öğrencilere dağıtıldı. Şölen ve pilav gününün bu yıl üçüncüsünün gerçekleştirildiğini belirten Okul Müdürü Bahattin Erdem, "Okulumuzda bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz pilav şenliğimiz öğrencilerimizin etkinlikleri ve velilerimizin katkılarıyla gerçekleşti.  

Burada öğrencilerimiz bir yıl boyunca eğitim gördükleri okullarında bir nevi yorgunluk atmış oldu. Velilerimizin desteğiyle gerçekten yoğun bir kalabalık yaşandı" dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Süleyman Yazıcı'da etkinliğe katılan tüm velilere teşekkür ederek, öğrencilere bir sonraki dönemde başarılar diledi. 

Programa; İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Akkurt, milli eğitim müdür yardımcıları Ramazan Yalçın ve Muhsin Şentürk, Teftiş Kurulu Başkanı Saim Yıldız ile çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.  

Editör: Vitrin Haber