Korucuk İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri Türk Edebiyatının deyimlerini ailelerinin de desteği ile farklı farklı maket haline getirerek yaklaşık 40 maketten oluşan bir sergi düzenlediler. 
“3B Sınıfı öğrencilerinin aileleri ile birlikte deyimlerimize hayat veren maketlerinden oluşan sergi İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve Okul Müdürü Zafer Acar tarafından açıldı. 

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NEVZAT TÜRKKAN ÖĞRENCİLERDEN BİLGİ ALDI
Sergide yer alan maketleri tek tek inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, öğrencilerden yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi almayı ihmal etmezken öğrencilerle tek tek sohbet etti. Sergide yer alan maketlerin tek tek fotoğraflarını bizzat kendi fotoğraf makinası ile fotoğraflayan Türkkan, yapılan çalışmaların çok güzel olduğunu ve bu tür çalışmaların öğrenciler açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

TÜRKKAN; BU TÜR ÇALIŞMALAR ÖĞRENCİLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Sergiyi gezdikten sonra kısa bir konuşma yapan Türkkan, bu tür çalışmaların öğrencilerin el becerilerinin gelişmesinde büyük rol oynadığını, bu ve buna benzer çalışmaların tüm okullarımızda yapılması gerektiğini belirtirken bu sergiye öncelik eden okul müdürü ve sınıf öğretmenini tebrik etti. 
Sergide öğrenciler deyimlerimizi ifade eden maket çalışmalarının önünde sergiyi ziyarete gelen misafirlere yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aktarımını gerçekleştirdikten sonra aileleri ve öğretmenleri ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

ÖĞRENCİLER SERGİYİ ZİYARET ETTİ
Korucuk İlkokulu’nda bulunan diğer sınıflar öğretmenleri eşliğinde sergiyi sırayla ziyaret ederek sergiyi inceleme fırsatı buldular. 
Korucuk İlkokulunun kütüphanesinde gerçekleştirilen sergiye İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan başta olmak üzere okul Müdürü Zafer Acar, okulda görev yapan öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenci velileri katıldı.

TOPALOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Sergi sonunda Sınıf Öğretmeni Senem Dikici Topaloğlu, öğrencilerine ve öğrenci velilerine sergiye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken bu tür çalışmaların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.
Editör: Vitrin Haber