Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı arasında  “Değerli Öğretmenim Projesi “ kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’ nın 2016 yılında öğretmenlere yönelik seminer planları hızla devam ediyor.

“Anadolu’nun Vakfı” olmak vizyonuyla 36.yılını geride bırakmaya hazırlanan Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı, eğitim ve sağlık alanında çalışmalarına 2016 yılında da hızla devam edecek. Türkiye genelinde İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile beraber yürüttüğü ve öğretmenlere verdiği değeri her defasında vurgulayarak çalışmalarını devam ettiren Anadolu Vakıf,  "Değerli Öğretmenim Projesi" ne önemli bir halkayı daha dahil etti, Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği için imza attı.

Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı, 2013 yılı Aralık ayında başlayan "Değerli Öğretmenim Projesi" ile bugüne kadar Türkiye genelinde birçok il ile protokol imzalayarak öğretmenlere yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. 

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nde düzenlenen protokol imza töreni, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan’ın yanısıra Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nilgün Yazıcı, Genel Müdür Selim Güven, Pazarlama ve Proje Geliştirme Müdürü Nil Çeltek, Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Koordinatörleri Kandemir Çorapcı ve Erdal Kocadağ’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Bugün imzalanan protokol ile "Değerli Öğretmenim Projesi", 2016 yılı Ocak ayı itibariyle Sinop’ ta resmi olarak faaliyetlerine başlamış olacak.

Değerli Öğretmenim Projesi kapsamında düzenlenen Sosyal Girişimcilik Seminerleri ve PCM Döngüsü Seminerleri ile 8 binin üzerinde öğretmen ve idareciye ulaştığını belirten Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nilgün Yazıcı, "Yine proje kapsamında Türkiye genelinde 22 ilden 88 temsilcinin katıldığı Eğitici Eğitimi Programı düzenlenerek İleri Düzeyde Sosyal Girişimcilik ve PCM Döngüsü seminerleri verilmiştir. Bu seminerler sonucunda, Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı; seminerlere katılan bütün öğretmenler ve istekli öğrenciler ile beraber toplumun sorunlarına yenilikçi ve uygulanabilir çözümler getirmesini teşvik etmek amacıyla Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması düzenleyerek 400’ ün üzerinde proje başvurusu ile seminerlerini taçlandırmış olup, en başarılı 6 proje Anadolu Grubu Grup Şirketlerinin sponsorluğu ile hayata geçirilecektir" dedi.




Editör: Vitrin Haber