Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a inceleme sırasında; Genel Sekreter Mehmet Atlı, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan Bayram, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kemal Balki, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ercan Karaçar, Dr. Öğr. Üyesi Olca Sezen Doğancili, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. İsmail Umut Duran, Öğr. Gör. Volkan Çavuş, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Kayhan Koyuncu, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeli ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

Yeni Kampüs Alanının içinde yer alan ve bu yıl ilk kez öğrencilerini ağırlayacak olan Meslek Yüksekokulu yeni eğitim binasında, gereken tüm hazırlıklar tamamlandı.
Derslikleri ve uygulama alanlarıyla öğrencileri pek çok yeni olanak sağlayacak olan eğitim binası, 2018-2019 Akademik Yılında, Meslek Yüksekokulu ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerin hizmetine sunulacak.
 Modern mimarisiyle de dikkat çeken yeni eğitim binasını ziyaret eden Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, ilk olarak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kemal Balki ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan Bayram’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Dalgın daha sonra Meslek Yüksekokulu yeni eğitim binasında sırasıyla;  öğretim elemanı odaları, derslikler, amfi, koridorlar, laboratuvarlar ve öğrenci kantinini gezerek, yetkililerden bilgiler aldı.
 






 
 
 
 

 
Editör: Vitrin Haber