Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Sinop’a gelen Cihannüma Derneği heyeti Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan’ı makamında ziyaret etti.
 
Ziyarete Cihannüma Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve ÖZDER Genel Başkanı Ahmet Akça, TAPDK Eski Başkanı ve Tarım Bakanlığı Müşaviri Dr. Mehmet Küçük, Kalkınma Bakanlığı Basın - Halkla İlişkiler Müşaviri ve Cihannüma Ankara Temsilcisi Seyfi Uyanık, Ankara Güdül İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Aydın, Samsun İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı ve Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl katıldı.

Cihannüma Derneği heyeti, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan’a geçirdiği trafik kazası nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve Sinop’taki programları hakkında bilgi verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Bircan üniversitenin çalışmaları ve yeni kampüs projesi hakkında heyettekilere bilgi verdi. Samimi bir ortamda yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Cihannüma Derneği temsilcileri Sinop’taki diğer kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapacakları görüşmeler için rektörlük makamından ayrıldılar. 
Editör: Vitrin Haber