Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız ve Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ü ziyaret etti. Bircan ayrıca Ayancık MYO için yeni alınan arazide de incelemelerde bulundu.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan beraberindeki Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Berber, Genel Sekreter Mehmet Atlı ve Ayancık MYO Müdürü Orhan Aral, Ayancık MYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ünal Öz ile birlikte, Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız ve Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ü ziyaret etti. Kaymakm Yıldız ve Başkan Ergün’ü ayrı ayrı makamlarında ziyaret eden Bircan ve beraberindekiler üniversitenin ilçedeki durumu ve Ayancık MYO için yeni alınan arazi ile ilgili bilgiler verdi.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Rektörü Bircan ve beraberindeki heyet Ayancık MYO için yeni alınan araziyi incelemek üzere sahaya indi.  Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Bircan, buradan Ayncık Meslek Yüksek Okuluna geçti. Burada okuyan öğrencilerle sohbet eden Rektörü Bircan bölümleri gezerek bilgiler aldı. Son olarak Akademik personelle bir araya gelen heyet, Yüksekokulla ilgili yaşanan sorunları dinledi.  


Editör: Vitrin Haber