Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı başarılı sporcuları ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde Sinop’ta düzenlenen 30 Kasım Deniz Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen müsabakalarda gösterdikleri üstün performansları neticesinde takım halinde birinci olan Gerze Belediyespor Taekwondo takımı, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti. Gerze Belediyespor As Başkanı Hakan Uzun, Kulüp Başkanı Ahmet Aydın, Antrenör Yücel Altun ve Basın Sözcüsü Uğur Sağır ile birlikte Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı ziyaret eden sporcular kazandıkları kupayı Başkan Belovacıklı’ya teslim ettiler. 

Müsabakalarda birinci olan Rümeysa Tiryaki’ye Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Esra Bayrak’a Kulüp Başkanı Ahmet Aydın, Antrenör Yücel Altun’a ise As Başkan Hakan Uzun altın hediye etti.

Ziyarette konuşan Antrenör Yücel Altun katkı ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya teşekkür ederek daha iyi dereceler kazanacaklarının sözünü verdi.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı sporcuların kazandıkları başarıdan gurur duyduğunu belirterek, kendilerine gerekli desteği her zaman vereceğini söyledi. Belediye Başkanı Belovacıklı ile sohbet eden sporcular, ziyaretlerinin çok sıcak bir ortamda geçtiğini, başkanın kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.
Editör: Vitrin Haber